Profi honlapot szeretne?

- Google-barát, facebook-barát, keresőbarát honlapot készítünk 15+ év tapasztalattal - Előzetes látványterv (sablonok átalakítása helyett egyedi, látványos, hatékony webdesign) - Marketing szemléletű tervezés (hogy tényleg hatékony lehessen a honlapja) - Korrekt, egyedi árképzés (Csomagok és előre meghasalt árak helyett) - Mobile First szemlélet!
Kisebb és nagyobb honlapoknál is számíthat ránk:

Lehet, hogy saját kárán Ön is rádöbbent: a mai világban már túl sok honlap van az interneten.

Rengeteg honlappal kell majd versenyeznie az Ön honlapjának is. Már nem éri meg "akármit" kirakni az internetre. Egyre nehezebb kitűnni, egyre komplexebb feladat bármit elérni :(

Egyre nagyobb odafigyelésre, és egyre kifinomultabb módszerekre van szükség, hogy honlapjának látogatói ténylegesen ügyféllé válhassanak, és ne a konkurenciánál kössenek ki.

Tudta? Egy rossz, gyenge minőségű, sablonos honlap károsabb cégének, vállalkozásának, mint ha nem is lenne honlapja.

Miért? Ha nincsen honlapja, azzal „csak” ügyfeleket és üzleteket, tehát pénzt veszít, vagyis „csak” elszalaszt egy csomó lehetőséget.

Viszont egy rossz, elavult, átgondolatlan, sablonos honlappal nem csak lehetőségeket szalaszt el, hanem még az üzletét, cégét, termékeit, szolgáltatásait is minősíti.

Mi a megoldás?

Marketing szemléletű honlap: ez azt jelenti, hogy pontosan felmérjük igényeit, és olyan megoldásokat tervezünk, amivel növelni tudjuk bevételeit és vásárlói számát.

Sajnos, (szerencsére? ;) a legtöbb honlap készítő csak annyit csinál, hogy lemásol egy konkurens honlapot, vagy gyorsan, sablonok átalakításával készíti el a honlapot. Ez ma már csupán egy gyors és biztos út a sikertelenségbe.

Ha olyan honlapra van szüksége, aminek lehet bármi esélye a mai világban, akkor ettől azért ravaszabbnak és kreatívabbank kell lennünk :)

Miért?

Mert Ön ugye pénzt szeretne majd keresni az elkészült honlapja segítségével, ügyfeleket szeretne szerezni , és nyilván cégét sokan honlapja alapján fogják megítélni - nem mindegy, hogyan.

Modern, hatékony honlapot szeretnék!

(Felmérjük igényeit, és konkrét javaslatokat teszünk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk növelni a bevételeit és a vevői számát. Várjuk érdeklődését!)

Webdesign: letisztult, hatásos honlap látványtervet készítünk

Könnyen átlátható, sallangoktól mentes, letisztult honlapokat készítünk. Nemcsak azért, mert ez tetszik nekünk, hanem mert a mai rohanó világban ez működik a legjobban.

Ismerjük és követjük a mai trendeket és technológiákat, megoldásokat.

Látogatói egy modern környezetben találják magukat. Egyedi, de átgondolt megoldásokkal hatékonnyá tudjuk tenni a honlapját.

Nem lövöldözünk vakon!

Honlapja működését és szerkezetét nem sablonok alapján, és nem hasra ütéssel tervezzük meg. Nem másoljuk a konkurenseit, annak ugye semmi értelme nem lenne. A jelenleg jól működő on-line marketing módszereket, korábbi tapasztalatainkat és kreativitásunkat vetjük be.

Van ennek jelentősége?

Igen, ez a lényeg!

A siker érdekében honlapjának jobbnak kell lennie, mit a konkurens honlapok: Ha nem fordítanánk elég időt és energiát arra, hogy megismerjük és kiismerjük konkurenseit, az általuk használt megoldásokat, akkor valószínűleg eleve alulmaradna honlapja a konkurenciával szemben.

Célozzuk meg helyesen a célcsoportját: Ha vakon lövöldöznénk, tehát nem ismernénk ki kellőképpen a célközönségét, akkor nem tudnánk elég pontosan "megcélozni" őket a honlappal. Ha nem tudja megfelelően megszólítani őket a honlap, akkor garantáltan sikertelen lesz - és Ön pénzt és ügyfeleket veszít - pontosabban küld át a konkurensekhez.

Legyen egyedi! Minden honlapnál teljesen más van szükség! Egyedi megoldásokat találunk ki, hogy sikeres lehessen a honlapja.

Modern, hatékony honlapot szeretnék!

(Felmérjük igényeit, és konkrét javaslatokat teszünk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk növelni a bevételeit és a vevői számát. Várjuk érdeklődését!)

Okostelefonra is elkészítjük honlapját - Responsive Webdesign

A látogatók egyre nagyobb része ma már mobil eszközön internetezik - vagyis vagy okostelefonnal vagy tablettel fogja felkeresni honlapját.

Ezért nem javasoljuk, hogy mobil változat nélkül, vagy nem kellően kidolgozott mobil változattal készüljön el egy honlap.

(Update: Időközben annyira elterjedtek az okostelefonok, hogy már mobil változat nélkül nem készítünk honlapot - nem lenne semmi értelme. Google is már a mobil változatot indexeli - csak akkor foglalkozik az asztali változattal, ha nem talál mobil változatot.)

Korszerű, reszponzív honlapot tudunk készíteni Önnek, így nemcsak a "mobilbarát" cimkét fogja megkapni a Google-tól, hanem honlapjának látogatása élmény lehet akár egy kis okostelefonon is.

Google és facebook számára optimalizált honlapja lesz

Nem ér sokat vadiúj honlapja, ha a keresőmotorok (pl a Google) nem találnak rá, vagy "nem szeretik", "nem értik" a honlapját. Egyedi, értékes tartalommal természetesen sokat tehet weboldalának jó helyezéséért, de ez mit sem ér, ha technikailag a háttérben nincsenek rendben a dolgok.

Ismerjük és naprakészek vagyunk a keresőmotorok elvárásaival kapcsolatban, ezért honlapjának minden aloldala maximálisan keresőbarát lesz.

"Google barát" honlapot készítünk: Mindenki a Google találati listájának élére szeretne kerülni, ezért alapvető, hogy egy honlap már alapjaiban, technikailag is mindent biztosítson, ami ehhez kell. A honlap minden oldala keresőbarát felépítésű lesz. Figyelembe vesszük a Google jelenlegi elvárásait és ajánlásait.

"Facebook barát" honlapot készítünk: Minden cikket, írást optimalizálni tudunk facebook meta tag-jeivel. Ha nem töltjük ki őket, akkor automatán generálja Önnek őket tartalomkezelő rendszerünk. Minden aloldalhoz külön kiválasztható egy, a facebbook megosztásoknál használatos saját, optimális méretű fotó is (készen is feltölthető, de akár automatán optimális méretre is vágódik feltöltéskor), ezzel még sikeresebb facebook megjelenést érhetünk el.

Meta adat szerkesztőt adunk: A keresőoptimalizáláshoz elengedhetetlen meta adatok pontos beállítása minden szöveges oldalnál. Ha nem tudja mi ez, majd elmagyarázzuk Önnek, és adunk néhány jó tanácsot hozzá.

Schema.org generátort és szerkesztőt adunk: A keresőoldalak, mint például a Google szeretik a Mikroadatokat. Ezek segítségével könnyebben tudják értelmezni a weboldalakat. Az adminisztrációs felület minden szöveges oldal számára biztosít automata schema.org mikroadat generátort, ami egy gombnyomásra automatán létrehozza a mikroadatokat. Profik számára könnyen használható szerkesztőt is biztosítunk hozzá.

Villámgyors honlapot, és időtálló megoldást kínálunk

Gyors honlapot készítünk. Fontos! A Google-nál a honlap sebessége rendkívül fontos rangsorolási szempont. De a látogatók is gyorsan otthagyják a lassan betöltődő honlapokat. A honlapját sebességre optimalizáljuk, egyebek mellett a saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkbe épített gyorsítótárazási, cache-elési funkciók segítségével. Ingyenes rendszerekkel ellentétben (wordpress és társai) rendszerünk optimalizált és hatékony, és nincsenek benne zavaros pluginok és felesleges fájlok se, amik még tovább lassítanák weboldalát.

Szerkessze később saját maga a honlapját: Bárki által könnyen használható adminisztrációs felületet adunk, ahol Ön, vagy munkatársa könnyedén módosítani tudja tartani a honlap szövegeit és képeit, új cikkeket, blog bejegyzéseket írhat. Segítünk megtanulni a használatát.

Látogatottsági statisztikák: Fontos, hogy pontosan képben legyen azzal kapcsolatban, hogy éppen mi történik a honlapján. Ez alapján fontos döntéseket fog tudni meghozni. Látnia kell, ha valamely aloldala nem hozza az elvárt eredményeket.

Hogyan tovább?

Pörgessük fel vállalkozását egy profi, mobilbarát, facebook-barát, Google-barát, marketing szemléletű, sablonmentes, egyedi honlappal!

Írja meg elképzeléseit honlapjával kapcsolatban!

Kérje árajánlatunkat, tanácsunkat!

Felmérjük igényeit, és konkrét javaslatokat teszünk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk növelni a bevételeit és a vevői számát. Várjuk érdeklődését!

Az Ön neve

E-mail címe

Telefonszáma

Cégnév

Üzenet

( Várjuk üzenetét, ha kérdése van, vagy érdekli a megoldásunk! Felmérjük igényeit, és konkrét megoldási javaslatot teszünk. )

Milyen honlapra van szüksége?

Alapvető tudnivalók érthetően

Mit érdemes tudni a honlapokról? Összeszedtük a lényeget.

Tovább

Milyen honlapokat készítünk?

Referenciák

Néhány korábbi munkánk

Részletek

Köszönöm, ha Ön is lájkolja és/vagy megosztja az oldalunkat ;)

(c) 2004-2019 Weboldal-Center.hu - All rights reserved | Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat