Modern + Hatékonyhonlapot szeretne?

Áron mester

Céges honlapokat, portálokat és webáruházakat készítünk

Látványos és hatásos honlapot tudunk Önnek készíteni, mert nem sablonokat alakítunk át

Minden honlapunk keresőbarát, optimalizálva van a Google számára. Honlapját okostelefonra is elkészítjük külön felár nélkül

Nem lövöldözünk vakon: jól működő, átgondolt on-line marketing megoldásokat használunk

Mennyibe kerül? Ha egy "átlagos honlap" árszintjén kimagasló minőséget, kidolgozottságot és odafigyelést keres, akkor szerintem érdemes felvennie velünk a kapcsolatot

Kérje árajánlatunkat és/vagy tanácsunkat most!

Jobb, ha ezzel előre tisztában van, nehogy honlap készítésre szánt pénze (befektetése) kidobott pénz legyen:

Lehet, hogy saját kárán Ön is rádöbbent: a mai világban már túl sok honlap van az interneten.

Rengeteg honlappal kell majd versenyeznie az Ön honlapjának is. Már nem éri meg "akármit" kirakni az internetre. Egyre nehezebb kitűnni, egyre komplexebb feladat bármit elérni :(

Egyre nagyobb odafigyelésre, és egyre kifinomultabb módszerekre van szükség, hogy honlapjának látogatói ténylegesen ügyféllé válhassanak, és ne a konkurenciánál kössenek ki.

Tehát csodák nincsenek: egy összecsapott, sablonos, átgondolatlan honlappal a mai világban már semmit nem fog elérni. Konkurensei viszont sokan vannak: folyamatosan fejlődő, egyre profibb honlapokkal.

Mi a megoldás?

Sajnos, (szerencsére? ;) sokan csak annyit csinálnak, hogy lemásolnak egy konkurens honlapot, vagy gyorsan sablonok átalakításával készíttetik el honlapjukat. Ez ugye ma már csupán egy gyors, drága és biztos út a sikertelenségbe.

Ha olyan honlapra van szüksége, aminek bármi esélye van a mai világban, akkor ettől azért ravaszabbnak és kreatívabbank kell lennünk :)

Miért?

Mert Ön ugye pénzt szeretne majd keresni az elkészült honlapja segítségével, ügyfeleket szeretne szerezni, s nyilván cégét sokan honlapja alapján fogják megítélni - nem mindegy, hogyan.

Segítünk mindenben. Írja meg elképzeléseit!

Webdesign: letisztult, hatásos honlap látványtervet készítünk

Könnyen átlátható, sallangoktól mentes, letisztult honlapokat készítünk. Nemcsak azért, mert ez tetszik nekünk, hanem mert a mai rohanó világban ez működik a legjobban.

Ismerjük és követjük a mai trendeket és technológiákat, megoldásokat.

Látogatói egy modern környezetben találják magukat. Egyedi, de átgondolt megoldásokkal hatékonnyá tudjuk tenni a honlapját.

Nem lövöldözünk vakon!

Honlapja működését és szerkezetét nem sablonok alapján, és nem hasra ütéssel tervezzük meg. Nem másoljuk a konkurenseit, annak ugye semmi értelme nem lenne. A jelenleg jól működő on-line marketing módszereket, korábbi tapasztalatainkat és kreativitásunkat vetjük be.

Van ennek jelentősége?

Igen, ez a lényeg!

Legyen jobb honlapja a konkurenseinél: Ha például nem fordítanánk elég időt és energiát arra, hogy megismerjük és kiismerjük konkurenseit, az általuk használt megoldásokat, akkor valószínűleg eleve alulmaradna honlapja a konkurenciával szemben.

Célozzuk meg helyesen a célcsoportját: Másrészt ha vakon lövöldöznénk, tehát nem ismernénk ki kellőképpen a célközönségét, akkor nem tudnánk elég pontosan "megcélozni" őket a honlappal. Ha nem tudja megfelelően megszólítani őket a honlap, akkor garantáltan sikertelen lesz - és Ön pénzt és ügyfeleket veszít - pontosabban küld át a konkurensekhez.

Legyen egyedi! Minden honlapnál teljesen más van szükség! Egyedi megoldásokat találunk ki, hogy sikeres lehessen honlapja.

Modern és hatékony honlapot szeretnék!

(szívesen készítünk egy személyre szabott árajánlatot honlapjához, elképzeléseit diszkréten kezeljük)

Okostelefonra is elkészítjük honlapját - Responsive Webdesign

A látogatók egyre nagyobb része ma már mobil eszközön internetezik - vagyis vagy okostelefonnal vagy tablettel fogja felkeresni honlapját.

Ezért nem javasoljuk, hogy mobil változat nélkül, vagy nem kellően kidolgozott mobil változattal készüljön el egy honlap.

(Update: Időközben annyira elterjedtek az okostelefonok, hogy már mobil változat nélkül nem készítünk honlapot - nem lenne semmi értelme. Google is már a mobil változatot indexeli - csak akkor foglalkozik az asztali változattal, ha nem talál mobil változatot.)

Korszerű, reszponzív honlapot tudunk készíteni Önnek, így nemcsak a "mobilbarát" cimkét fogja megkapni a Google-tól, hanem honlapjának látogatása élmény lehet akár egy kis okostelefonon is.

Keresőbarát, Google számára optimalizált honlapja lesz

Nem ér sokat vadiúj honlapja, ha a keresőmotorok (pl a Google) nem találnak rá, vagy "nem szeretik", "nem értik" a honlapját. Egyedi, értékes tartalommal természetesen sokat tehet weboldalának jó helyezéséért, de ez mit sem ér, ha technikailag a háttérben nincsenek rendben a dolgok.

Ismerjük és naprakészek vagyunk a keresőmotorok elvárásaival kapcsolatban, ezért honlapjának minden aloldala maximálisan keresőbarát lesz.

Villámgyors honlapot, és időtálló megoldást kínálunk

Speciális, a tartalomkezelő rendszerünkbe épített gyorsítótáras megoldásokkal villámgyors honlapot készítünk. Ez lényeges: a Google keresőben a honlap sebessége egy nagyon fontos rangsorolási szempont!

Ha végre elkészül a honlapja, nem szeretne fél év múlva újabb honlapot készíttetni, ugye?

A rugalmasság egy fontos szempont, mit sokan figyelmen kívül hagynak: megoldásunkkal gyorsan fog tudni reagálni, ha a piac, a környezet/konkurensek miatt a jövőben változtatni/fejleszteni kell a már működő honlapján.

A változásokra mindenképp gyorsan kell reagálnia: ha nem tud, vagy nem tud elég gyorsan reagálni, akkor időt, pénzt és ügyfeleket veszíthet.

Hogyan tovább?

Olyan honlapot szeretne, aminek ténylegesen lehet esélye a mai világban a sok-sok konkurens honlap közt?

Írja meg elképzeléseit honlapjával kapcsolatban!

Kérje árajánlatunkat, tanácsunkat!

14 év tapasztalattal rendelkezünk: egy "átlagos honlap" árszintjén kimagasló minőséget, kidolgozottságot és odafigyelést tudunk nyújtani.

Az Ön neve

E-mail címe

Telefonszáma

Cégnév

Üzenet

(c) 2004-2017 Weboldal-Center.hu - All rights reserved | Adatvédelem | Kapcsolat