Honlap felújítás

Nincs egyedül

Ügyfeleink nagy része úgy keres meg minket, hogy már rendelkezik honlappal, de kénytelen újat készíttetni, mivel az előző már vagy elavult, vagy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Legyen esélye a konkurenseivel szemben!

Régi honlapja lehet, hogy több sebből vérzik, mint gondolná. Egy korszerűtlen, elavult honlappal rengeteg látogatót elveszít. Hogyan?

A keresőoldalak (pl Google) egyre okosabbak, fejlettebbek lettek az utóbbi években. Ahhoz, hogy keresőbarát legyen a weboldala, az újabb elvárásoknak is meg kell felelnie, amik még valószínűleg nem is léteztek akkoriban, mikor az előző honlapja készült. Az is előfordulhat, hogy előző honlapja elkészítésekor nem is foglakoztak azzal, hogy maximálisan keresőbarát legyen a honlapja - vagy azért, mert minél olcsóbban akarták kihozni Önnek a honlapot, vagy mert nem is értettek hozzá. (gyakran tapasztaljuk)

A webes technológiák észvesztő tempóban fejlődnek, (ami jó, mert egyre jobb, látványosabb dolgokat lehet létrehozni), de ezzel együtt a honlapok is gyorsan elavultnak tűnnek. Ha nem alkalmazzák az újabb trendeket, technikákat, egyből kőkorszakinak tűnnek a látogatók szemében - és sajnos ezzel önkéntelenül saját magáról illetve cégéről is ezt a képet alakítja ki.

Mobil eszközök is berobbantak az utóbbi néhány évben, általánosságban ma már kb 20-50% közötti arányban ezekről az eszközökről (okostelefon, tablet) nézik (vagyis néznék?) a honlapját. Ön honlapja fel van erre készítve? Ha nem, akkor sok látogatót veszít.

Egy modern honlap látványvilága is teljesen más manapság, mint néhány éve. Kicsit olyan ez mint a divat - ami lehet jó, vagy rossz - viszont látogatói látják, és ez alapján is megítélik Önt. A trendeken és divatos dolgokon kívül a rendelkezésre álló lehetőségek is megváltoztak - tehát ma már a böngészőprogramokban sok olyan látványos, illetve hasznos dolgot létre lehet hozni, amit néhány éve még nem lehetett.

A emberek internetezési szokásai is rengeteget változtak az utóbbi években - a holnapoknak alkalmazkodnia kell ezekhez a megváltozott szokásokhoz - különben nem tudnak sikeresek lenni. Tehát az on-line marketing is sokat változott - célszerű a régebbi honlapokat ezek alapján újragondolni - hogy ismét hatékonyak tudjanak lenni.

Újratervezzük, új alapokra helyezzük

A jelen kor elvárásainak megfelelő honlapot kap.

Újratervezzük az alapoktól kezdve, on-line marketing tapasztalataink figyelembevételével, hogy hatékony, profit termelő honlapja lehessen.

Hatékony, letisztult látványtervet készítünk.

Reszponzív, mobilbarát felépítésével immár az okostelefonról és tabletről érkezők is megnézhetik honlapját.

Keresőbarát oldalfelépítésnek felépítésének köszönhetően a Google-ban kedvező helyezést érhet el.

Nagyon köszönöm, ha Ön is lájkolja és/vagy megosztja az oldalamat ismerőseinek ;)

Hogyan tovább?

Pörgessük fel vállalkozását egy profi, mobilbarát, facebook-barát, Google-barát, marketing szemléletű, sablonmentes, egyedi honlappal!

Írja meg elképzeléseit honlapjával kapcsolatban!

Kérje árajánlatunkat, tanácsunkat!

Figyelem! Ingyenes konzultációt és tanácsadát nyújtunk. Felmérjük igényeit, és konkrét javaslatokat teszünk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk növelni a bevételeit és a vevői számát. Várjuk érdeklődését!

Az Ön neve

E-mail címe

Telefonszáma

Cégnév

Üzenet

( Várjuk üzenetét, ha kérdése van, vagy érdekli a megoldásunk! Felmérjük igényeit, és konkrét megoldási javaslatot teszünk. )

Milyen honlapra van szüksége?

Alapvető tudnivalók érthetően

Mit érdemes tudni a honlapokról? Összeszedtük a lényeget.

Tovább

Milyen honlapokat készítünk?

Referenciák

Néhány korábbi munkánk

Részletek
(c) 2004-2017 Weboldal-Center.hu - All rights reserved | Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat