Mi történik miután megbízott minket a honlapja elkészítésével?

1. Pontosan mi a feladat?

Először megkérjük, hogy írja le nekünk, hogy pontosan mi az elképzelése, mi a feladat amit meg kell valósítanunk. Az írásbeli kommunikáció általában hatékonyabbnak bizonyul, de néha telefonos vagy skype-os beszélgetést is szoktunk javasolni, ha szükséges. Amint minden részletet tisztáztunk, és már nem küldünk több kérdést el tudjuk kezdeni a megvalósítást.

2. Adat és információ gyűjtés

Ebben a fázisban is még számítunk Önre, és közreműködésére. Ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a tervezést, minden szükséges adatot és információt megpróbálunk begyűjteni. Mindent ami már esetleg rendelkezésre áll Önnél a honlappal kapcsolatban. Ha van arculata, amihez alkalmazkodnunk kell. Ha rendelkezésre állnak fotói amiket felhasználhatunk. Ah már meg van írva olyan szöveg amit be kell építenünk a honlapba.

Másrészt megnézzük, és elemezzük konkurens cégeit, konkurens honlapjait. Célközönségét is pontosan be kell határolnunk, és meg kell ismernünk.

3. Honlap megtervezése

Itt már egyedül dolgozunk, megtervezzük honlapja szerkezetét, működését. Látványtervet küldünk majd Önnek, amit végleges állapotra hozunk Önnel együtt. Ha ezt elfogadta, tehát végleges, akkor neki tudunk állni a tényleges megvalósításnak, programozásnak.

4. Honlap programozása

Az előző  fázisban létrehozott és Ön által elfogadott terv kerül leprogramozásra, megvalósításra.

(itt célszerű Önnek is nekiállni a honlap szöveges tartalmának összeállításához - már világosan látszik, hogy milyen aloldalak lesznek, és milyen szöveg kell rájuk)

5. Telepítés és oktatás

Ezután feltelepítjük az elkészült honlapot a tárhelyére.

Ha kérte, akkor elkészítjük és elküldjük a video oktatóanyagot is az adminisztrációs felületéhez.

6. Tartalomfeltöltés

Itt lesz a honlap adminisztrációs felületén keresztül betöltve a honlap szöveges tartalma. Ezeket később is módosítani tudja ezen az adminisztrációs felületen keresztül.

Ha úgy kérte a honlap készítést, hogy Ön vagy munkatársa fogja feltölteni a honlapját a szövegekkel - cikkekkel, akkor az adminisztrációs felületen keresztül megkezdheti a feltöltést.

Ha úgy kérte a honlap készítést, hogy mi töltsük fel tartalommal, akkor amint elküldte részünkre, máris nekiállunk a feltöltésnek. Beformázzuk a szövegeket, ha szükséges méretre vágjuk, retusáljuk, optimalizáljuk a képeket.

Nagyon köszönöm, ha Ön is lájkolja és/vagy megosztja az oldalamat ismerőseinek ;)

Hogyan tovább?

Pörgessük fel vállalkozását egy profi, mobilbarát, facebook-barát, Google-barát, marketing szemléletű, sablonmentes, egyedi honlappal!

Írja meg elképzeléseit honlapjával kapcsolatban!

Kérje árajánlatunkat, tanácsunkat!

Figyelem! Ingyenes konzultációt és tanácsadát nyújtunk. Felmérjük igényeit, és konkrét javaslatokat teszünk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk növelni a bevételeit és a vevői számát. Várjuk érdeklődését!

Az Ön neve

E-mail címe

Telefonszáma

Cégnév

Üzenet

( Várjuk üzenetét, ha kérdése van, vagy érdekli a megoldásunk! Felmérjük igényeit, és konkrét megoldási javaslatot teszünk. )

Milyen honlapra van szüksége?

Alapvető tudnivalók érthetően

Mit érdemes tudni a honlapokról? Összeszedtük a lényeget.

Tovább

Milyen honlapokat készítünk?

Referenciák

Néhány korábbi munkánk

Részletek
(c) 2004-2017 Weboldal-Center.hu - All rights reserved | Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat